Skip links

Video 3 – Decuparea sabloanelor

Fără categorie
Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

In programa acestui curs regăsești toate informațiile de care ai nevoie ca sa practici corect atât formele de salon cât și arhitecturile lungi ale unghiilor.

Ai 10 ore in care explic teoretic și practic toate cele 6 zile pe care le predau la cursul fizic. Spre deosebire de cursul fizic aici ai poze reprezentative pentru fiecare forma in parte, care te vor ajuta sa identifici greselile, sa le înțelegi și sa le repari.

Întotdeauna am pus accentul pe greșeli deoarece este singura modalitate prin care creierul nostru poate sa înțeleagă ceea ce vrem sa îl învățam pana la cel mai mic detaliu.

De aceea cursul online este tot ceea ce ai nevoie ca sa îți dai voie sa greșești și sa înveți din propriile greșeli. Deoarece eu nu voi fi lângă tine sa verific fiecare greșeală, TU vei fi nevoită sa le identifici și sa lucrezi pana iti dezvolți viziunea și îndemânarea.

Tu vei înțelege cum sa montezi ideal șablonul pentru tipurile de pat unghial: standard, cu tendința de creștere in jos și cu tendința de creștere in sus. In funcție de înălțimea apex-ului unghiei naturale vei înțelege exact cum trebuie sa pozitionam șablonul, infuncție de lungimea pe care o alege clienta (mică, medie sau mare). Tot ce trebuie tu sa faci este sa practici, de restul ma ocup eu!❤️

Suport tehnic după terminarea cursului, toate lucrările vor fi corectate și vom răspunde la toate intrebarile pe care le aveți.
Se acorda diploma de participare.

Ce vei învăța?

 • Construcție cu tipsuri reutilizabile și tehnica fără pilire -> Cum alegem corect tipsul, ce se întâmpla dacă este ales incorect, care sunt proporțiile pe care trebuie sa le respectam in aplicarea acestuia, care este cantitatea necesară de material, cum evitam sa avem mult material pe dedesubt.
 • Totul despre sablon - TEORIE NOUA! - iti voi prezenta șabloanele mele și vei înțelege cât de ușor este acum sa decorezi șablonul pentru fiecare tip de pat unghial in parte, pas cu pas.
 • Construcție pătrat arcuit și tehnica de pilire a diamantului in 7 laturi. - UPDATE TEORIE! Spre deosebire de cursul online anterior aici regăsești explicații in detaliu pentru poziționarea corpului in tehnica de pilire, pentru fiecare pas. Acest lucru este extrem de important pentru rezultate optime.
 • Proporțiile French-ului pe 5 lungimi. Scurt, scurt-mediu, mediu, mediu-lung, lung. Vei avea atât schițele pentru French-ul de exterior cât și proportiile potrivite.
 • Constructie pe sablon și cu tipsuri reutilizabile - OVAL SLIM - Tot ce trebuie sa știi pentru tehnica slim, o pilire rapida și o rezistenta îndelungată, montarea șablonului un funcție de tipul de unghie, pe ce tipuri de unghie este permisă construcția SLIM și tehnica de pilire.
 • Constructie balerina tipsuri FULL cu design 3D, pilirea corecta pe dedesubt + construcție pe sablon cu french de exterior.
 • Constructie pe sablon Migdala modernă de salon și BABYBOOMER, care este diferența între migdale, cum strângem șablonul in funcție de lungime, tehnica de pilire a migdalei.
 • FRENCH GLASS- Intretinere cu schimbarea arhitecturii si French Glass pe sablon.

Conținut curs

Lecții

 • Video 3 – Decuparea sabloanelor
  32:58